O nama

O nama

O nama

IPAK MGB

Nevladina, neprofitna, nestranačka organizacija koja dugi niz godina pokreće i vodi aktivno sudjelovanje mladih građana u procesu društvenih promjena, aktivan član civilnog društva BiH s značajnim iskustvom u organiziranju i zastupanju interesa mladih ljudi na lokalnom, regionalnom i i nternacionalnom nivou kao i u kontekstu Evropske unije. Udruženje – humanitarna organizacija IPAK-Mladost gradi budućnost sa sjedištem u Tuzli, u okviru svojih omladinskih prostora u saradnji sa partnerima, institucijama i nevladinim organizacijama razvija programe za kreiranje bolje, sretnije, humanije budućnosti mladih, građanki/na BiH.

Misija

Uprkos svim poteškoćama trudimo se našim mladima otvoriti perspektive vrijedne življenja i hrabriti ih da preuzmu vlastitu budućnost u svoje ruke Naša vizija podrazumijeva društvo aktivnih, svjesnih mladih ljudi, građanki/ana usmjerena je na prevladavanje teškoća , kreiranje perspektiva vrijednih življenja kojima hrabri korisnici utiću na budućnost.

Programi

Mladost gradi budućnost (IPAK-MGB) organizacija sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa mladima, građanima/kama koja planira, inicira i realizira projekte kreiranja bolje budućnosti, te ima atkivan utjecaj na ekonomsko-socijalne uvjete mladih, građana/ki Bosne i Hercegovine. Aktivan smo član civilnog društva Bosne i Hercegovine, uspješno radimo i zastupamo interese mladih, građana/ki na lokalnom, regionalnom i internacionalnom nivou kao i u kontekstu Europske unije. Nudimo priliku mladima da oblikuju vlastiti identitet, platformu za socijalnu participaciju i širok spektar projekata.

Uvijek daj sve od sebe. Ono što sada posiješ, kasnije ćeš požnjeti.

Og Mandino

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *